Moncler jacka trendiga märken från Frankrike, är världens ledande utomhussporter varumärke, Moncler jacka Sverige falska online shopping inte bara i många delar av världen har alla typer av imitationer. Så hur att skilja mellan sant och falskt är också Canada Goose Sverige länder Fläktar frågor av gemensamt intresse.jag tycker inte att bära avslöjande UGG Rea Sverige vik, ser inte så elegant att bära, förmodligen bara asiatisk kvinna som så. Om vikta storlek UGG Australia Sverige vanor,UGG Outlet Deutschland åtaganden "upplevelse utöver vanligt", bäst placerad på hemmet tillbaka till sin ursprungliga form UGG stövlar rea stockholm,Nike Air max 90 Rea är helt klassiska klassiker, Nike Air Max 90 rea serie finns klassiska. Nike Air Max dam är en landmark av uppfinningen, som om vi hade sneakers att bära basketskor.Nike Air max Sverige online medfört förändringar inte bara sin design, är dess teknik.Adidas Yeezy 750 Boost Sverige kommer att erbjuda upp till sex år och matchande skor, den första färgen är grå och orange blandat "Stealth Grey" färgschema.Oakley sverige är så funktionella, eleganta kreativa och perfekt fusion av vetenskap och teknik tillsammans. Multifunktionell och vill ha sin egen unik produkt? Oakley Solglasögon rea kommer att kunna uppfylla alla krav Christian Louboutin Outlet Online Italia

FÖRELÄSARE

Jonas Roth & Alexandra Thomas

Tid:
9:00-10:30

Lokal: Kulturhuset Glada Hudik

Härskarteknik - osynligt våld på arbetsplatsenHärskartekniker - den fula vägen till makt. Sättet för "härskarna" att medvetet eller omedvetet förtrycka sin omgivning. Osynliggöra, förlöjliga, bestraffa. Fula knep som kan uppstå både medvetet - men också omedvetet.

Från börjar illustrerade begreppet Härskarteknik mäns fula sätt att skapa sig överläge gentemot kvinnor. Idag talar man om härskartekniker i vidare former. Teknikerna för att skapa sig överläge kan lika gärna användas på kvinnor mot kvinnor, män mot män eller i vilka andra konstellationer som helst.

Att utöva härskarteknik innebär att försöka hålla andra personer borta från makten, ta bort hot, få andra att känna sig mindre och samtidigt göra dig själv större. Välkommen på en föreläsning som lär dig identifiera och bemöta olika härskartekniker. Få med dig verktyg och kunskaper som bidrar till en bättre laganda och atmosfär på arbetsplatsen. En bra grund för alla som umgås och arbetar i grupp.

Jonas Roth är filosofie doktor i ledarskap och molekylärbiolog och Alexandra Thomas är legitimerad psykolog, specialiserad inom organisationspsykologi.

Gunnel Ryner

Tid:
11:00-12:30

Lokal: Kulturhuset Glada Hudik

Släng problemglasögonen

Starta en positiv revolution!
Hela vår kultur präglas av en överdriven fokusering på problem. Men om vi bara fokuserar på det som är dåligt och försöker undanröja problem och brister, kan vi aldrig uppnå exceptionella resultat. Snarare riskerar vi att människor tappar självförtroende och motivation och får i bästa fall ett tillstånd av "icke problem" Om vi vill skapa nya möjligheter och ta oss själva och våra organisationer till nya höjder, bör vi istället fokusera på våra styrkor och framgångar.

Grundat på forskning inom psykologi och organisationsvetenskap får du lära dig hur du med hjälp av ett uppskattande förhållningssätt och styrkebaserade utvecklingsmetoder kan starta en positiv revolution. En revolution som kommer att skapa betydligt större framgångar för såväl dig själv som för din a edarbetare och din organisation.

Gunnel är en erfaren utbildare som med positiv energi och starkt driv genomför utbildningar som fokuserar på den potential som finns i att bygga på styrkor istället för att bara åtgärda svagheter. Gunnel Ryner är beteendevetare med fil kand i pedagogik och hon har en bred yrkeserfarenhet som bl.a. personalchef, linjechef, projektledare, coach och utbildare. Hon är även utbildad organisationskonsult samt certifierad instruktör i "Klart ledarskap" och "Professional Certified Coach" genom International Coach Federation (ICF).

Pelle Tornell

Tid:
13.30 - 15.00

Lokal: Kulturhuset Glada Hudik

Framgångsrikt beslutsfattande

Beslutsfattande är antagligen den faktor som har störst påverkan på ett företags eller organisations framgång. Att fatta beslut är så grundläggande att många företag har tagit det för givet eller inte förstått att det är en kompetens som kan analyseras och utvecklas.

Med stark publikkontakt, smittande energi och humor bjuder Pelle Tornell på en föreläsning om beslutsfattande som både ger nya insikter och användbara verktyg för att omgående genomföra förbättringar.

Pelle Tornell har en bakgrund som företagsledare och entreprenör innan han blev beslutsforskare, föreläsare, och författare. Han är författare till boken om hur vi alla kan fatta bättre beslut - "Bestäm Dig". Pelle Tornell är dessutom en av Nordens absolut främsta tankeläsare.

DELA GÄRNA VIDARE!

MADE BY ohappa