Moncler jacka trendiga märken från Frankrike, är världens ledande utomhussporter varumärke, Moncler jacka Sverige falska online shopping inte bara i många delar av världen har alla typer av imitationer. Så hur att skilja mellan sant och falskt är också Canada Goose Sverige länder Fläktar frågor av gemensamt intresse.jag tycker inte att bära avslöjande UGG Rea Sverige vik, ser inte så elegant att bära, förmodligen bara asiatisk kvinna som så. Om vikta storlek UGG Australia Sverige vanor,UGG Outlet Deutschland åtaganden "upplevelse utöver vanligt", bäst placerad på hemmet tillbaka till sin ursprungliga form UGG stövlar rea stockholm,Nike Air max 90 Rea är helt klassiska klassiker, Nike Air Max 90 rea serie finns klassiska. Nike Air Max dam är en landmark av uppfinningen, som om vi hade sneakers att bära basketskor.Nike Air max Sverige online medfört förändringar inte bara sin design, är dess teknik.Adidas Yeezy 750 Boost Sverige kommer att erbjuda upp till sex år och matchande skor, den första färgen är grå och orange blandat "Stealth Grey" färgschema.Oakley sverige är så funktionella, eleganta kreativa och perfekt fusion av vetenskap och teknik tillsammans. Multifunktionell och vill ha sin egen unik produkt? Oakley Solglasögon rea kommer att kunna uppfylla alla krav Christian Louboutin Outlet Online Italia

FÖRETAGSGALA

På kvällen den 10 oktober kl 18.30 fortsätter arrangemanget med en stor Företagsgala på Kulturhuset Glada Hudik.
God mat och dryck serveras tillsammans med musikunderhållning av högsta klass.

Förutom kvällens huvudakt, Happymakers med Rigo, blir det fler artister, humor och prisutdelningar.

Kvällens konferencierer är Anna Karin Edeborg.

I priset ingår trerätters middag inkl fördrink och två glas öl/vin.

KVÄLLENS UNDERHÅLLNING

Happymakers med Rigo


Happymakers är ett av Sveriges främsta partyband med över 100 spelningar om året. Gruppen består av väldigt etablerade musiker och de har bland annat spelat för 50.000 personer inne i centrala Stockholm på nyårsaftaon, blivit speciellt inbjudna att spela på IKEAs invigning i Singapore, spelat i Monaco och många fler ställen.

Rigo är känd som frontfigur i både en av Sveriges mest kända hip-hop grupper, Infinte Mass och the Topaz sound med sina härliga calypsorytmer. Rigo har bland annat medverkat i Melodifestivalens final med slagdängan I got you , Körslaget och fått äran att skriva Stockholm Ström till Victoria och Daniel.

Med Happymakers och Rigo tillsammans kommer hela Kulturhuset att svänga loss!


DELA GÄRNA VIDARE!

MADE BY ohappa